Amazon Quiz Answers Today 8 May 2020 – Win Apple Watch Series 5

Amazon Quiz Answers Today 8 May 2020 – Win Apple Watch Series 5

Amazon Quiz 8 May 2020 – Participate in Amazon quiz, answers &  – win Apple Watch Series 5. Today Amazon quiz has five questions and ShoutMe360 providing  Amazon quiz answers. So play Amazon quiz contest today and win Apple Watch Series 5. You can play Amazon today quiz on Amazon app every day from 8 AM to 12 Noon.

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize – win Apple Watch Series 5
Amazon quiz Date – 8 May 2020
Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Winners List Will Declare On – 31 May 2020

How To Play Amazon Quiz ?

Step 1: It is important to notice that this is Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App first from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account with valid credentials.
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and quiz will be start after tap on “Start” button.
Step 5: Now there will list 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give correct answers of all questions to win exciting prizes.
Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participation in Amazon Daily Quiz. If you Luck then You may win Something.

Amazon Quiz Answers - Canon M200 Mirrorless Camera

 

Amazon Quiz Answers to win Apple Watch Series 5 – 8 May 2020

Question 1. Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?
Answers – Gemini

Question 2. For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?
Answers – Paan Singh Tomar

Question 3. A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?
Answers – Salazar Slytherin

Question 4. Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?
Answers – Royal Enfield

Question 5. In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?
Answers – WHO

Amazon Quiz Answers to win ₹10,000 (5 Winner) – 7 May 2020

Question 1. Which of the following movies starring Irrfan Khan won the Oscar for Best Picture?
Answers – Slumdog Millionaire

Question 2. The largest car making manufacturing plant in the world recently resumed operations in Wolfsburg, Germany. Which company operates it?
Answers – Volkswagen

Question 3. On 1st May 2020, which country reached the top of the ICC T20I rankings for the first time since the rankings were introduced?
Answers – Australia

Question 4. Which of these critically endangered animals was recently spotted at Kolkata ghats after almost 30 years?
Answers – Gangetic Dolphin

Question 5. How do we better know the viral meme where a group of Ghanian pallbearers can be seen dancing to the tune of Astronomia?
Answers – Coffin dance

Amazon Quiz Answers to win Canon M200 Mirrorless Camera – 5 May 2020

Question 1. Complete the title of this upcoming film: ’ in the Multiverse of Madness’
Answers – Doctor Strange

Question 2. lronwoman athlete Candice Falzon is the wife of which Australian cricketer whose family videos have gone viral during the lockdown period?
Answers – David Warner

Question 3. Which of these television shows with Sarvadaman Banerjee playing the lead character is returning to small screens on DD National?
Answers – Shri Krishna

Question 4. ‘Made in India‘ is a memoir of which famous Indian actor and model?
Answers – Milind Soman

Question 5. Abhishek Tripathi- the Gram Sachiv, is the central character of which web series?
Answers – Panchayat

Amazon Quiz 8 May 2020 – More Details:

This Contest will commence on Daily from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST). In order to be participate in the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon Mobile App.

Once you have signed-in to the Amazon App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among the participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.